Despre noi

PREZENTAREA COMPANIEI

Societatea comerciala FARPIFOR S.R.L. s-a infiintat in baza Legii nr. 31 din 1990 in anul 2005, avand sediul social in Bumbesti-Jiu, str. Bumbesti, nr. 8, judetul Gorj.

S.C. FARPIFOR S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J18/218/2005 avand capital integral privat. Punctul de lucru se afla in Bumbesti-Jiu, Parc Industrial, judetul Gorj.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

  • Producerea plaselor sudate, cod CAEN 2593 – „Fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri”

SALARIATI

Compania noastra are un numar mediu de 15 salariati.

In vederea indeplinirii sarcinilor personalului implicat in activitatea companiei FARPIFOR S.R.L. a fost adoptata o structura organizatorica care ii permite rezolvarea functiunilor corespunzatoare activitatilor specifice.

Responsabilitatile aferente aplicarii prevederilor reglementarilor tehnice aplicabile, gradul de implicare, competentele functiilor din structura organizatorica a societatii sunt precizate in procedurile de lucru intocmite.

Personalul de executie (operatori, deserventi utilaje, personal de intretinere, conducatori auto, etc.) este instruit adecvat in permanenta pentru a dobandi indemanarea necesara indeplinirii sarcinilor ce le-au fost atribuite.

PIATA DE DESFACERE

Compania noastra a desfasurat relatii de afaceri cu parteneri din toate regiunile de dezvoltare ale Romaniei.